Om tidningen

Huddinge Taltidning är till för dig som bor i Huddinge med omnejd och har en synskada eller av någon anledning gärna lyssnar på lokala nyheter och samhällsinformation. Tidningen är gratis för alla.

Huddinge taltidning ges ut av Huddinge Kommun och produceras av Huddinge servicecenter.

Vill du tipsa om kommande evenemang skickar du ett mejl till huddinge.taltidning@huddinge.se. Skriv ”Tips till taltidningen” i rubriken på mejlet. Vi behöver tipsen senast tisdagar klockan 15.00 för att det ska komma med i fredagens tidning.

Här på sajten kan du bläddra mellan artiklarna och lyssna på det du tycker verkar intressant. Senaste veckans nyheter visas alltid på första sidan. Vill du lyssna på äldre artiklar hittar du gamla nummer av tidningen under Arkivet.

Taltidningen levereras på CD-skiva i din brevlåda på fredagar, om leveransen är sen anmäler du det till Darub, på telefon: 076-136 47 67 eller e-post: adressandring@darub.se.

Huddinge Taltidning finns nu också som App till Android telefoner. (iPhoneappen kommer snart.) Med Appen installerad får du ett meddelande direkt i din telefon när det finns ett nytt nummer att lyssna på. Det går också att få Huddinge Taltidning direkt i MTMs dagstidningsspelare eller i Legimus-Appen. Kontakta Darub för mer information. Om du inte vill installera någon App men ändå vill lyssna löpande på hela tidningen kan du välja WebbAppen, eller lägga till tidningen i en Podcast spelare (Kommer snart).

CD kopiering och all distribution sköts av Darub Radiotidningar AB, telefon: 076-136 47 67